Keresés
Ügyfélkapu
Cégek
1. Tilla-Tec Kft.
    www.tillatec.hu
    Kategória: Autójavítás
    
2. Trendiház Kft.
    Kategória: Árnyékolástechnika
    
3. Autóvillamosság Varga...
    www.bendix.hu
    Kategória: Autó
    
4. Bíró Autósiskola
    Kategória: Autósiskola
    
5. 2006 Balogh-Út Bt.
    Kategória: Útépítés
    
6. Dekorda Kreatív Műhely
    www.kreativmuhely.net
    Kategória: Dekoráció
    
7. Szekér Suli Autósiskola
    www.szekersuli.hu
    Kategória: Oktatás
    
8. Aphrodite Sexshop
    www.aphroditeszex.unas.h...
    Kategória: Kiskereskedés
    
9. Rotax Team Kft.
    www.cegdrop.hu
    Kategória: Szolgáltatás
    
10. Szala-Szer Kft.
    Kategória: Gépipar
    

Béky László - Természetgyógyász

Megye
Budapest
Cím
1143, Budapest, Stefánia út 25.
Telefonszám
06 (26) 571-138; 30/9404-179
E-mail
GPS
N47.503765,E19.103549

 

 

 

A Föld számos területén az emberiség fejlõdéstörténetével együtt fejlõdtek azok a módszerek, amelyeket a hivatalos orvostudomány és a természetes élet- és gyógymódok a fizioterápiás, azaz a természet elemeivel történõ gyógyító módszerek közé sorolt be. Bármelyik fizioterápiás módszert is elemezzük, azok kivétel nélkül -függetlenül a kivitelezés technikáját - az emberi lét hármas szintjén hatnak. Törekszenek a szellem, a lélek és a test harmóniájának megteremtésére.

Legyen a terápia intenzívebb, erõsebb, vagy lágyabb módszerében fizikálisabb, vagy spirituálisabb, a cél a harmónia megteremtése a szervezet reverzibilitása és irreverzibilitása szintjén.

Felmerül a kérdés, mi történik a fizioterápiás és egyéb emberre ható célzott és ellenõrzött módszereinek alkalmazásakor? 
A válasz egyértelmû: biostimuláció, azaz, olyan biokémiai, biofizikai láncreakciók sokasága indul el, amelyeket a szervezet maga is elvégzett volna, de valamely ok miatt ez a láncreakció elakadt. Az elakadást gátló jelenség neve góc. Maga góc, többféle formában is megjelenhet.

Fizikai szinten a góc lehet egy gennyes mandula, gyulladásban lévõ féregnyúlvány, mûtéti heg, elcsúszott csigolya. Energetikai szinten ennek következménye vagy kiváltó oka /mindkettõ lehet ok és okozat/ az energiacsatornákban elakadt elektromágneses információáramlás, míg informatikai, azaz lelki síkon mindazok a rossz érzelmek, gondolatok, amelyek szinte megbénítják a cselekvõkészséget, A teljesség igénye nélkül: gyûlölet, bosszúvágy, féltékenység, zsugoriság, fösvénység, másokkal kapcsolatos rossz kívánságok, önsajnálat, öngyûlölés, kisebbrendûségi komplexus stb. stb. 
Mindaddig, amíg a góckutatás és gócmentesítés meg nem történik, öngyógyításról, gyógyító hatásról nem beszélhetünk. 
Figyelembe kell venni az évezredes védikus bölcseletet is, amely azt mondja, amíg nincs meg a méregtelenítés, addig nem adunk orvosságot. 
A gyógyító és beteg kapcsolatának elsõ része tehát a méregtelenítés s döbbenetes a tapasztalat, hogy a méregtelenítés következményeként gyakran nem is kell gyógyszert adni. 
A méregtelenítés alapjai: a böjt, a hánytatás, a beöntés, az izzasztás, az inhalálás, s a speciális masszázsok. 
Rendszerünkben legyen az rendelés vagy oktatás, semmit sem bízok a véletlenre. A hozzám fordulók és a tanítványok részére elõször bemutatom a vizuális diagnosztikát, azaz a küllemrõl, arcról stb.-rõl, pusztán megtekintés alapján elmagyarázom, hogy mire lehet következtetni. 
Majd, a páciensekkel vagy a hallgatókkal közösen megbeszéljük, hogy a kialakult helyzetet mely módszerrel lehet legjobban az öngyógyítás felé elindítani. 
A módszer mindig személyre szól. Legyen az diéta, fitoterápia, hagyományos kínai orvoslás, vagy védikus bölcseleti módszer, masszázs, fizioterápia, verbális, vagy nonverbális szuggesztív eljárás, minden esetben elõre meghatározzuk, hogy milyen intervallumban várható állapotjavulás. Ezt a mozgások javulásával, a fájdalmak csökkenésével szubjektív módon a beteg érzékeli. 
Így a képzelgések tökéletesen kizárhatóak, és a betegek valamint a hallgatók is azonnal ellenõrizhetik a terápia rövidtávú és hosszútávú hatékonyságát.
A munkát szakmai teamben végzem. Számos neves orvos, orvos-természetgyógyász, biológus, biofizikus, mikrobiológus, s más társtudomány képviselõje segíti a munka szakszerûségét. A szolgálat kiterjed a prevencióra és a rehabilitációra is. Szükség szerint végzek egészségügyi elsõsegélynyújtást is, azaz lumbális becsípõdés és más mozgásszervi betegségek oki és tüneti rehabilitációja szintjén.
Nagyon fontos, hogy a természetgyógyászat, ne valamely ködbeburkolt, áltudományos misztika legyen, hanem ellenõrzött körülmények közt végzett tudományos medicina, amely beleillik a nagy holisztikus rendszerek valamelyikébe, és megfelel a mindenkori jogi szabályozásnak is.
 
A bemutatkozást Dr. Szabó Lajos Atya szavaival zárom: "URAM! Múltamat irgalmadba, jelenemet szeretetdbe, jövőmet gondviselésedbe ajánlom"

Végezetül megismertetem a kedves honlap látógatókat, hogy kik a Földkerekség legjobb gyógyítói:

Dr. Ima és Dr. Hit

Dr. Reménység

Dr. Szeretet

Dr. Helyes étrend

Dr. Mozgás

Dr. Vidámság

Dr. Természet

Ők mindannyiunknál többet tudnak, nyomukba lépni egyikünk sem tud!!!!